მთავარი »
.
.
3:38 AM კვერცხიანი პერაშკი | |
კვერცხიანი პერაშკები მასალა: შიგთავსი: კამა 1 კონა მწვანე ხახვი 1 კონა მოხარშული კვერცხი 3ც. ცოტა ხაჭო ან ყველი მარილი გემოვნებით. მომზადება: თბილ წყლაში გავხსნათ საფუარი, დავამატოთ მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი, მომზადებულ ცომს გადავაფროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით. შემდეგ მომზადებული ცომი დავყოთ პატარა ნაწილებად, გავაბრტყელოთ, თითოეულში მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, მივცეთ პერაშკის ფორმა და შევწვათ ღრმა ტაფაზე დიდი რაოდენობის ადუღებულ ზეთში. შიგთავსის მომზადება: მოხარშული კვერცხი დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ ხაჭო ან ყველი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა და მწვანე ხახვი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ. | |
| |
სულ კომენტარები: 0 | |